Kalender voor uw lezers

Naast het afdrukken van uw blad, kan Kerkblad.nl ook een jaarkalender voor uw organisatie produceren.

Een kalender voor uw lezers, wat is dat?

Veel organisaties maken voor hun geïnteresseerden jaarlijks een kalender. Op ieder vel staat een maandoverzicht en deze vellen worden gebonden met een ringband en ophanghaakje. De ontvangers hangen de kalender in huis en slaan iedere maand een vel om. Desgewenst wordt de kalender samen met uw blad per post naar individuele adressen verstuurd.

Alle belangrijke data in een oogopslag

In de maandoverzichten worden uw evenementen en belangrijke data aangegeven. Bijvoorbeeld (leden)vergaderingen, excursies, enzovoorts. Iedereen weet dus altijd wanneer deze gepland staan. Uw eigen foto's, logo's en teksten komen er bij te staan of worden als achtergrond gebruikt. Een mooi visitekaartje dus, waarmee u het hele jaar onder de aandacht bent.

Eenvoudig samenstellen

Een kalender als deze is in een handomdraai gemaakt. U stuurt ons de foto's, teksten en data en dan plaatsen wij die in ons kalenderstramien. Uiteraard kunt u de kalender ook zelf maken in onze online lay-outapplicatie of met andere, eigen programma's.

Deadline kalenders uiterlijk 31 oktober

Vanwege de grote drukte voor kerstmis, kunnen wij in de maand december geen kalenders produceren. Wanneer u een kalender in december met uw blad wilt laten meesturen, zorgt u er dan voor dat u deze uiterlijk 31 oktober bij ons aanlevert zodat de productie in november kan plaatsvinden. Kalenders die wij na oktober ontvangen, gaan in januari in productie. De levertermijn gaat dan in per 2 januari.

Voorbeeld van een verenigingskalender

Hieronder ziet u bij wijze van voorbeeld de kalender van de Klassieke Landbouw Werktuigen Vereniging:

Bestel gratis gedrukte voorbeelden van kalenders

Met plezier sturen we u een aantal papieren voorbeelden van kalenders die wij gemaakt hebben. Zo krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van ons werk en de uitstraling van een kalender. Deze papieren voorbeelden sturen wij u per post toe en kunt u aanvragen met onderstaand formulier.Wat kost een kalender?

Kies hier de specificaties van uw kalender met behulp van de schuifbalken. Onderstaand ziet u dan meteen de prijzen.

wanneer u de kalender opneemt in uw Voordeelcontract

normale prijs

De prijzen zijn inclusief bezorging op één adres. Directe postverzending naar individuele adressen is ook mogelijk, al dan niet samen met een editie van uw blad (de eventuele extra portokosten zijn niet inbegrepen in deze prijzen). De prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Krijg een kalender helemaal gratis

Kerkblad.nl heeft een doorlopende actie voor bestaande klanten waarmee u helemaal gratis een kalender voor al uw lezers kunt laten drukken:

Gratis kalender als u een nieuwe klant aanbrengt

Heeft u een Voordeelcontract bij Kerkblad.nl en bent u tevreden over onze dienstverlening? Onze medewerkers zetten zich iedere dag 100% in om te zorgen dat u als klant tevreden bent. Kent u andere organisaties die ook zouden kunnen profiteren van onze lage prijs, mooie producten en goede service? Introduceer ons dan bij hen. Wanneer een van hen daarna klant wordt, mag u een kalender laten drukken voor al uw lezers - helemaal gratis.

Bent u nog geen klant?

Ook wanneer u nog geen klant bent van Kerkblad.nl, kunt u natuurlijk van deze actie gebruikmaken. Neem eerst zelf een Voordeelcontract en introduceer ons bij een andere organisatie. Worden zij ook klant, dan krijgt u meteen zo'n mooie gratis kalender van ons.

Hoe werkt deze actie in de praktijk?

Heeft u een organisatie in gedachten die misschien zou kunnen profiteren van onze diensten? Vertel hen dan over ons en vraag hen om contact met ons op te nemen. Als ze daarbij vertellen dat ze door u zijn geïntroduceerd en dat u gebruik wilt maken van deze gratis kalenderactie, dan noteren wij dat. Wanneer die andere organsatie uiteindelijk besluit om een Voordeelcontract bij BladNL te nemen, dan nemen we contact met u op om de gratis kalender voor u in orde te maken.

Actievoorwaarden

Alle spelregels voor deze actie kunt u nalezen in de voorwaarden die u hier kunt bekijken en/of downloaden.

info@kerkblad.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Kerkblad.nl

Kerkblad.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.