Lay-out Pluspakket: Kerkblad.nl zet de puntjes op de i

Wilt u uw blad een extra mooie uitstraling geven? Dan is het Lay-out Pluspakket een goede oplossing voor u. Hierbij maakt de redactie zelf de lay-out van de pagina's waarna een professionele DTP'er van Kerkblad.nl alles naloopt. Hij zet de puntjes op de i met lay-outcorrecties en het verfraaien van de opmaak. Met beperkte kosten krijgt u zo toch een professionele lay-out en daarmee een extra mooi blad.

De redactie maakt zelf de lay-out

Er zijn twee manieren waarop de redactie in dit geval de lay-out kan maken. Namelijk in de online lay-outapplicatie van Kerkblad.nl of offline met het programma 'InDesign'. De redactie doet het meeste werk: de verdeling over de pagina's, het plaatsen van teksten en afbeeldingen en het maken van de lay-out per pagina.

Kerkblad.nl zet de puntjes op de i

Vervolgens gaat onze lay-out expert aan de slag. Hij loopt alle pagina's na en voert verbeteringen door. Dit kan gaan om correcties zoals het uitlijnen van objecten of het consequent doorvoeren van tekststijlen. Daarnaast kan hij op eigen initiatief de pagina's verfraaien. Hierbij kunt u denken aan het maken van foto-effecten, achtergronden en kaders. De lay-out wordt dus gecorrigeerd en verfraaid, door een professionele DTP'er.

Met of zonder digitale drukproef

Desgewenst sturen we u een voorbeeld per e-mail van de bijgewerkte lay-out. U kunt die doorlopen en eventuele wijzigingen aan ons doorgeven. Houd er in dit geval rekening mee dat de levertermijn voor de productie ingaat als u akkoord bent gegaan met de uiteindelijke drukproef.

Is het Lay-out Pluspakket iets voor u?

Wilt u de lay-out van uw blad tegen beperkte kosten nèt dat beetje extra geven? Neem dan contact contact met ons op. We nemen dan de details met u door en sturen een vrijblijvend prijsvoorstel.

info@kerkblad.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Kerkblad.nl

Kerkblad.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.