Levertijd

* In uw Voordeelcontract kunnen afwijkende afspraken gemaakt zijn. Raadpleeg hiervoor uw Voordeelcontract *

Voor klanten met een Voordeelcontract kent Kerkblad.nl een vooraf vaste, gegarandeerde, productietermijn van vijf werkdagen. Laat u uw blad drukken zonder contract, dan is de productietijd afhankelijk van de situatie op het moment dat wij uw opdracht ontvangen. Uiteraard zetten wij ons ook dan in voor een zo snel mogelijke levering.

Let op: de productietermijn van vijf werkdagen geldt alleen voor de normale BladNL uitvoering en bijvoorbeeld niet voor bladen met een DIN A4 paginaformaat of afwerking met ringband of gelijmd. Zie voor deze bijzondere uitvoeringen verder op deze pagina.

Voor 13:00 uur

De levertermijn gaat in op de werkdag waarop wij u opdracht hebben ontvangen voor 13:00 uur. Ontvangen wij uw bestelling pas na 13:00 uur, dan geldt de volgende werkdag als ingangsdatum voor de levertermijn.

Vijf werkdagen later

De productietermijn van vijf werkdagen betekent dat de bezorging plaatsvindt vijf werkdagen nadat de levertermijn is ingegaan. Stel dat wij uw bestelling op een maandag voor 13:00 ontvangen, dan wordt er uiterlijk vijf werkdagen later, dus de daaropvolgende maandag bezorgd. Wanneer er in de tussenliggende periode feestdagen zijn, vindt de bezorging evenzoveel dagen later plaats. De bezorging op één adres is tussen 8:00 en 17:00 uur.

Bezorging postexemplaren

Wanneer uw blad direct door Kerkblad.nl per postverzending naar individuele adressen wordt gestuurd, duurt het langer voordat het blad 'op de mat valt'. In dit geval leveren wij de exemplaren bij PostNL aan nadat de productie klaar is, dus na de productietermijn van vijf werkdagen. Standaard maken wij gebruik van PostNL NextWeek bezorging. Ook wanneer in uw Voordeelcontract staat dat de bezorging per 72-uurs service is, zullen wij vanaf 2023 in plaats daarvan gebruik maken van NextWeek. Dit komt door de grote prijsstijgig van 72-uur service van PostNL in 2023. Wilt u toch van 72-uur service gebruik blijven maken en wilt u daar extra budget voor beschikbaar stellen, neemt u dan contact met ons op.
Bij onze standaard verzending met NextWeek heeft PostNL niet meer dan twee verzendmomenten per week:

U levert aan bij Kerkblad.nl Postexemplaren worden verzonden via PostNL op Bezorging door PostNL uiterlijk op
Tot en met dinsdag voor 13:00 uur Maandag de week daarna Vrijdag diezelfde week
Tussen dinsdag na 13:00 en donderdag voor 13:00 uur Donderdag de week daarna Woensdag de tweede week na aanleveren bij Kerkblad.nl

Er is dus geen verzending op dinsdag, woensdag en vrijdag. Wanneer uw blad op deze dagen klaar is, zullen wij de exemplaren pas op de eerstvolgende maandag of donderdag via PostNL versturen.

Gesloten op nationale feestdagen

In het weekend en tijdens feestdagen wordt de productie stilgelegd en zijn we gesloten. Dit betekent dat de volgende dagen niet meetellen in de levertermijn: alle zaterdagen en zondagen, Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag, Koningsdag of de dag waarop die wordt gevierd en 5 mei in lustrumjaren (jaartallen eidigend op 0 of 5). Houdt er dus rekening mee dat de levertermijn in deze gevallen evenzoveel dagen langer is dan u gewend bent.

Gedeeltelijke sluiting tussen kerst en de jaarwisseling

Omdat er tussen de feestdagen weinig opdrachten worden ingestuurd, sluiten wij dan gedeeltelijk. Deze sluiting houdt het volgende in:

Sneller dan in vijf werkdagen

Wanneer u incidenteel of structureel een snellere bezorging wilt dan in vijf werkdagen, neemt u dan contact met ons op. We bespreken dan welke mogelijkheden er zijn en welke specifieke afspraken we kunnen maken.

Langere productietermijn

In een aantal gevallen geldt een langere productietijd van 10 werkdagen in plaats van 5. Dit zijn situaties waarbij uw productie afwijkt van onze standaard of bij grotere aantallen exemplaren:

De ingang van de levertijd, de bezorging en de eventuele extra tijd voor postbezorging zoals hierboven omschreven, gelden verder ook voor deze producties.

Deadline kalenders uiterlijk 31 oktober

Vanwege de grote drukte voor kerstmis, kunnen wij in de maand december geen kalenders produceren. Wanneer u een kalender in december met uw blad wilt laten meesturen, zorgt u er dan voor dat u deze uiterlijk 31 oktober bij ons aanlevert zodat de productie in november kan plaatsvinden. Kalenders die wij na oktober ontvangen, gaan in januari in productie. De levertermijn gaat dan in per 2 januari.

info@kerkblad.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Kerkblad.nl

Kerkblad.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.