Online uw blad maken

Stel dat u met de hele redactie 'in de cloud' aan uw blad kunt werken. Met handige tools, gebruiksvriendelijke software en up-to-date overzichten. Kerkblad.nl biedt u deze online mogelijkheden, die voor veel redacties een uitkomst zijn. Zo kunt u bijhouden hoe de artikelen vorderen, de lay-out van uw eigen pagina's maken en de indeling van het hele blad bekijken. U kunt gemakkelijk het werk van andere redactieleden bekijken en eventueel met hen communiceren over tips of wijzigingen. Alle redactieleden krijgen een eigen account en kunnen vanaf iedere locatie inloggen om aan uw blad te werken of het werk van anderen te bekijken. Wanneer het blad helemaal klaar is, kunt u met een eenvoudige druk op de knop gedrukte exemplaren bestellen.

Demonstratie

Klinkt het bovenstaande aantrekkelijk? Neemt u dan contact met ons op om een demonstratie van onze online software aan te vragen. Dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend en zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden. Een medewerker van ons kan de software bij u op locatie komen demonstreren of u kunt desgewenst een afspraak maken op ons kantoor in Utrecht.

Eigen bestanden aanleveren kan natuurlijk ook

De online mogelijkheden die wij bieden, zijn bedoeld ter ondersteuning. Wanneer u liever met uw eigen software werkt of bijvoorbeeld gebruik maakt van een professioneel lay-out bureau, dan kunt u bij Kerkblad.nl ook uw losse bestanden of originelen aanleveren om te laten drukken. Zie de pagina editie aanleveren voor meer informatie over de aanlevermogelijkheden.

info@kerkblad.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Kerkblad.nl

Kerkblad.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.